Ändra språk:  Suomeksi | På svenska | English
Ändra land:  
Integritet

Publicerat: 15:30 GMT 11 januari 2011 1. Integritetsförbindelse
 2. Denna sida ägs och används av The Change Group Helsinki Oy. Vi förstår vikten av att skydda våra kunders integritet och vid förbinder oss vid att göra det. Denna praxis för integritetsskydd definierar den grund som vi bygger på då vi hanterar alla personuppgifter som vi samlat in av dig eller som levererats till oss. Läs igenom detta integritetsskyddsutlåtande noggrant för att förstå hur vi använder dina personuppgifter. Genom att överlåta dina personuppgifter till oss godkänner du att vi använder dem enligt praxisen i villkoren. Denna praxis kan komma att ändras, så läs tidvis igenom den.

 3. Insamling av uppgifter om dig
 4. Denna webbsida samlar på olika sätt automatiskt in personuppgifter av dig: då du köper valuta eller andra tjänster, då du registrerar dig som mottagare av e-postmeddelanden, då dy fyller i webblanketter eller då du beställer tilläggstjänster eller information som vi erbjuder på vår webbsida. Vi samlar också information om dig på följande sätt:

  1. då du fyller i blanketter på webbsidan.
  2. om du kontaktar oss kan vi komma att spara brevväxlingen.
  3. då du svarar på förfrågningar som vi använder för forskningsändamål.
  4. då du genomför inköp på våra webbsidor, inklusive beställningar via våra webbtjänster.
  5. då du besöker våra webbsidor och tittar på innehållet.

  Informationen som vi samlar in inkluderar namn, postadress, telefon/mobiltelefonnummer, födelsedatum och alla andra personuppgifter som du överlåter då du använder eller köper våra tjänster. Om du ändrar dig gällande framtida kontakter, ta kontakt med vår kundtjänst genom att skriva till The Change Group Helsinki Oy, Norra Esplanaden 21, 00100 Helsingfors.

 5. IP-adresser och kakor
 6. Vi kan komma att samla in uppgifter från din dator så som IP-adressen, operativsystemet och typ av webbläsare som en del av vår systemadministration och för att meddela helhetsuppgifter för internt bruk. Detta är statistisk data av våra användares sökningsdata och -modeller, och man kan inte identifiera enskilda personer genom dem. Vi samlar in dessa uppgifter genom "kakfiler". Kakor är små filer som bevaras på din dator och som webbsidor hämtar för datainsamling. Med hjälp av kakor kan man kombinera reklam till vissa intressemål. En del av reklamen på våra webbsidor kan vara utomstående företags reklam, och de kan innehålla extrakakor som tillhör våra annonsörer, men dessa kakor innehåller inte några igenkännbara, personliga uppgifter om dig. Du kan förhindra att kakor godkänns genom att välja inställningen som förbjuder dem i din webbläsare. Om du väljer den inställningen kan det dock hända att du inte kan tillträda alla delar av våra sidor. Om du inte har förhindrat kakor i inställningarna på din webbläsare, så sparar vi kakorna då du skriver in dig på våra webbsidor. Ifall vi har länkar till andra webbsidor på våra egna sidor, har även dessa tredje parter sina egna integritetsskyddsregler gällande kakor. Därför rekommenderar vi att du också läser dem eftersom vi inte kan påverka tredje partens serviceleverantörer.

 7. Säkerhetsåtgärder och förvarande av uppgifter.
 8. Vi använder dina uppgifter endast för kompletterande av din order och leverering av den eller för att svara på din förfrågan. Informationsöverföring över webben är dock aldrig fullständigt trygg, och därför kan vi inte garantera att information som överförs till våra sidor är säker. Då vi får dina uppgifter använder vi mycket stränga säkerhetsåtgärder för att hindra olovligt bruk av kunduppgifterna. Som kund godkänner du dessa säkerhetspåföljder gällande webbesök och inköp på webben, och vi kan inte ställas till ansvars för några som helst säkerhetsbrister, förutom om vi försummat något. Vi önskar kunna använda uppgifter vi samlat in om dig för att erbjuda information om våra produkter och tjänster, vilket kan innehålla marknadsföringsmaterial och e-poster. Ifall du inte vill ta emot dessa ska du meddela om det genom att kryssa i rutorna då du ger oss dina uppgifter. Dina uppgifter behandlas rättvist och i enlighet med dina lagstadgade rättigheter. Då vi fått dina uppgifter bekräftar vi att vi använder stränga säkerhetsåtgärder för att kunna förhindra olovligt bruk av uppgifterna.

 9. Länkar till andra webbsidor
 10. På våra webbsidor kan det finnas länkar till tredje parters webbsidor, och om du besluter att gå till dessa ansvarar The Change Group Helsinki Oy inte för sidornas integritetsskyddspraxis eller innehåll. De har sin egen integritetspraxis, inklusive kakor, och vi rekommenderar att läsa dem.

 11. Överlåtande av personuppgifter till tredje part
 12. Vi använder utvald applikationsuthyrning av tredje part för att utföra vissa spårningsfunktioner. I detta avseende kan vi komma att överlåta dina personuppgifter till en tredje part så som:

  1. Betalningsportens serviceleverantör.
  2. Kreditupplysnings- och bedrägeriförebyggande organisationer som vi använder för tjänstleveranser
  3. Polis, reglerings- och förvaltningsmyndigheter som undersöker illegal verksamhet. Personuppgifter överlåts endast vid ansökan och enbart gällande din verksamhet då du använt denna tjänst eller i andra fall om lagen förutsätter det.

  Vi använder och bevarar dina personliga uppgifter enbart internt och överlåter inte dina uppgifter till någon tredje part, förutom våra efterföljare i affärsverksamheten, leverantörer som behandlar data för oss och företag inom The Change Group International-koncernen.

 13. Granskning av information
 14. Enligt personuppgiftslagen har du rätt att granska uppgifter som berör dig. Du kan utnyttja denna rätt så som lagen anser. För granskningsansökningar kan vi tillämpa en avgift på 10,00 € för att täcka de utgifter som uppstår då vi ger dig uppgifterna.

 15. Förändringar i praxis för integritetsskydd
 16. Integritetspraxisen kan tidvis förändras, så det lönar sig att kontrollera den varje gång du ger personuppgifter på vår webbsida. Den senaste uppdateringens datum syns på denna sida.

 17. Kontakta om praxis för integritetsskydd
 18. Om du har frågor eller kommentarer gällande integritetsskyddet, kontakta oss på:

  Tjänsteman för integritetsskyddet
  TThe Change Group Helsinki Oy
  Norra Esplanaden 21,
  00100 HelsingforsChangeGroup Travel Money Online Login
Inloggning | Registrering
Close - ChangeGroup Travel Money Online Login
Ange din e-postadress:
E-postadress: 

Har du redan ett konto hos oss?
Jo, mitt lösenord är: Nej, jag vill registrera mig:
Valet av valutaväxlare för miljoner
Resevaluta - Säkerhet
Säkerhet
Close - Resevaluta - Säkerhet

Vi förstår att det kan kännas misstänksamt att handla på webben, men vi kan försäkra dig om att det är fullständigt tryggt. Vårt företag är en känd aktör inom valutaväxling med över tjugo års erfarenhet.

ChangeGroup är ett av världens ledande valutaväxlingsföretag och vi har affärer i 10 länder och 22 städer runtom Europa, Nordamerika och Sydost-Asien.

Tullen och polisen övervakar och reglerar vår verksamhet. Tullen och polisen har sträng praxis och rutiner, och vi har förbundit oss vid att förhindra penningtvätt och finansiering av terrorism.

Då pengarna du skickat har blivit klarerade behandlar vi din order och du kan hämta den på den affär du angett.

Vi har förbundit oss vid att skydda alla våra kunders integritet och vi har investerat kraftigt i databehandlingens säkerhet och ledande teknologi för att du tryggt ska kunna handla på webben på adressen www.changegroup.fi

Din order görs via en säker anslutning och alla dina personuppgifter krypteras och skyddas ständigt.


Valet av valutaväxlare för miljoner
Travel Money Online - Free Home Delivery
Försändelse
Close - Travel Money Online - Free Home Delivery
Information om beställningens leverans
Valutabeställningarna skickas som assurerad försändelse och anländer till ditt närmaste postkontor, som bestäms enligt ditt postnummer. Vi strävar efter att skicka beställningarna senast följande vardag efter att beställningen gjorts. Postis beräknade leveranstid för brevförsändelser är 1-3 vardagar. Vi tar inte ansvar för Postis levereranstider.
Du får ett meddelande till din epost när din beställning har förts till Posti för leverans. Då försändelsen anlänt till ditt närmaste postkontor, får du en ankomstavi via SMS till telefonnumret som du meddelat då du gjort din beställning.
För att avhämta din beställning behöver du ett identifikationsbevis försett med fotografi och Postis ankomstavi. Försöndelserna förvaras hos Posti i 14 dagar.
Nedan ser du våra leveransalternativ:

Försändelse
12,90 €
Posti levererar din beställning som assurerad försändelse till ditt närmaste postkontor, som bestäms enligt ditt postnummer. Vi strävar efter att skicka beställningarna senast följande vardag efter att beställningen gjorts. Postis beräknade leveranstid för brevförsändelser är 1-3 vardagar.

ELLER


Avhämtning från vårt växelkontor

Du kan avhämta din valuta utan extra kostnader från vilket kontor i vilken stad eller flygfält som helst, varav vissa är sent öppna.


Valet av valutaväxlare för miljoner
Resevaluta - Valutakursvakt
Valutakursvakt
Close - Resevaluta - Valutakursvakt
Med hjälp av vår avgiftsfria valutakursvakt får du meddelande om när valutakursen är lämplig för dig. Du kan vänta i lugn och ro och vi meddelar dig när valutan du önskat är tillgänglig.

Den här tjänsten är möjlig för online valutabeställningar. * Alla stjärnförsedda fält är obligatoriska.* Titel
* Förnamn

* Efternamn


* E-postadress
* Välj minst en valuta och skriv in ditt mål för valutakursen i det motsvarande fältet.1.
Valuta

Önskad valutakurs2.
Valuta

Önskad valutakurs3.
Valuta

Önskad valutakurs

Sänd

Genom att klicka ‘Skicka’ godkänner du våra villkor.
Valet av valutaväxlare för miljoner
Resevaluta - Valutakursvakt
Valutakursvakt
Close - Resevaluta - Valutakursvakt

Tack


Du har tagit i bruk vår populära valutakursvakt.

Vi meddelar dig per e-post då valutan du valt uppnår den kurs du önskat och vi hjälper dig gärna vid behov.
Valet av valutaväxlare för miljoner
Resevaluta - Återköpsskydd
Återköpsskydd
Close - Resevaluta - Återköpsskydd
Vad erbjuder vårt återköpsskydd?
Vi vill verkligen ta hand om våra kunder, och därför erbjuder vi dig möjligheten att köpa vårt återköpsskydd till priset 10,95 € då du gör en beställning. Med hjälp av återköpsskyddet sparar du pengar eftersom samma växelkurs garanteras och du förlorar inget om du vill returnera resevaluta. Returnering av valuta upp till 200,00 €.
Beställ din valuta på webben redan i dag och säkerställ att du får dina pengar tillbaka utan förmedlingsprovision och i samma kurs som vid tiden för köpet.
Anslut dig till de 25 000 kunder årligen som väljer återköpsskyddet för sina valutabeställningar.

Användarvillkoren tillämpas på tjänsten

Valet av valutaväxlare för miljoner

Försändelse
Låt oss hålla koll på kursen för dej
Dina rättigheter &
våra skyldigheter
Din beställning
Vi tar
säkerheten på allvar
Your card security code is a three or four digit number. For most cards including Visa and MasterCard, the code is made up of the last three digits printed on the signature strip on the back of the Card.
For American Express, the code is comprised of four digits which can be found on the front, above the main card number. Please do not use the three digit number on the back.
Enter postcode and click Find Address to populate the address fields.
Skriv in ditt telefonnummer utan mellanslag.
Please enter your fax number numerically with no spaces.
Som en Finnair Plus medlem kan du tjäna poäng då du beställer valuta online.
Då du växlar valuta tjänar du poäng enligt följande:
300 € – 500 € = 200 poäng
501 € – 1000 € = 500 poäng
1001 € – 3500 € = 1000 poäng