Perustettu vuonna 1992 | Miljoonien valitsema valuutanvaihtopalvelu
Yksityisyydensuoja

Julkaistu: 15:30 GMT 11. tammikuuta 2011



  1. Yksityisyyssitoumus
  2. Tämän verkkosivun omistaa ja sitä käyttää The Change Group Helsinki Oy. Ymmärrämme käyttäjiemme yksityisyyden suojelemisen tärkeyden ja sitoudumme siihen. Tämä yksityisyydensuojakäytäntö määrittää perustan, jolla käsittelemme kaikkia sinulta keräämiämme tai meille toimitettuja henkilötietoja. Lue tämä yksityisyydensuojalausunto huolellisesti, jotta ymmärrät miten henkilötietojasi käsitellään. Antamalla henkilötietosi meille hyväksyt, että käytämme niitä tämän käytännön ehtojen mukaisesti. Tätä käytäntöä voidaan välillä muuttaa, joten lue se ajoittain.

  3. Sinusta kerätyt tiedot
  4. Tämä verkkosivusto kerää automaattisesti henkilötietojasi eri tavoin: kun ostat meiltä valuuttaa tai muita palveluita, kun rekisteröidyt sähköposti-ilmoitusten vastaanottajaksi, kun täytät verkkolomakkeen tai kun tilaat lisäpalveluita tai tietoa, joita tarjoamme verkkosivuillamme. Keräämme tietoa sinusta myös seuraavin tavoin:

    1. kun täytät lomakkeita verkkosivulla.
    2. jos otat meihin yhteyttä, voimme tallentaa kirjeenvaihdon.
    3. kun vastaat kyselyihin, joita käytämme tutkimustarkoituksiin.
    4. kun suoritat ostoja verkkosivullamme, mukaan lukien tilausten toteuttaminen verkkopalveluidemme kautta.
    5. käydessäsi verkkosivuillamme ja katsoessasi sisältöä.

    Keräämiämme tietoja ovat nimi, postiosoite, puhelin/matkapuhelinnumero, syntymäaika ja kaikki muut henkilötiedot, joita annat käyttäessäsi tai ostaessasi palveluitamme. Jos muutat mieltäsi tulevien yhteydenottojen suhteen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme kirjoittamalla osoitteeseen The Change Group Helsinki Oy, Pohjoisesplanadi 21, 00100 Helsinki.

  5. IP-osoitteet ja evästeet
  6. Saatamme kerätä tietokoneestasi tietoja, kuten IP-osoite, käyttöjärjestelmä ja selaintyyppi, osana järjestelmänhallintaamme ja ilmoittaaksemme kokonaistietoja sisäiseen käyttöömme. Nämä ovat tilastotietoja käyttäjiemme selailutoiminnoista ja -malleista, eikä niiden avulla voi tunnistaa henkilöä. Keräämme näitä tietoja käyttämällä "evästetiedostoa". Evästeet ovat pieniä tiedostoja, jotka säilytetään tietokoneellasi ja joita verkkosivut noutavat tiedonkeruutarkoituksia varten. Evästeiden avulla voidaan yhdistää mainontaa tiettyihin kiinnostuksenkohteisiin. Jotkin verkkosivuillamme näkyvät mainokset voivat olla ulkopuolisten yhtiöiden ja niissä voi olla mainostajillemme kuuluvia lisäevästeitä, mutta nämä evästeet eivät sisällä sinusta mitään henkilökohtaisia, tunnistettavia tietoja. Voit estää evästeiden hyväksymisen valitsemalla selaimestasi kyseisen asetuksen. Jos valitset tämän asetuksen, et kuitenkaan välttämättä pääse kaikkialle verkkosivuillamme. Ellet ole määrittänyt selainasetuksiasi niin, että se estää evästeet, tallennamme evästeitä kun kirjaudut verkkosivuillemme. Jos sivuillamme on linkkejä muille verkkosivuillemme, näillä kolmannen osapuolen verkkosivuilla on omat yksityisyydensuojakäytäntönsä myös evästeiden suhteen. Siksi kehotamme lukemaan myös ne, sillä me emme vaikuta kolmannen osapuolen palveluntarjoajiin.

  7. Turvatoimet ja tietojen säilyttäminen.
  8. Käytämme tietojasi vain tilauksesi täyttämiseen ja palveluidemme toimittamiseen tai tiedusteluusi vastaamiseen. Tiedonsiirto Internetin välityksellä ei kuitenkaan ole koskaan täysin turvallista, joten emme voi taata verkkosivuillemme siirretyn tiedon turvallisuutta. Kun saamme tietosi, käytämme hyvin tiukkoja turvatoimia, jotta voisimme estää asiakastietojen luvattoman käytön. Asiakkaana hyväksyt nämä verkossa olemisen ja ostamisen turvallisuusseuraukset, eikä meitä voida pitää vastuussa mistään turva-aukoista paitsi jos olemme laiminlyöneet jotakin. Toivomme voivamme käyttää sinusta keräämiämme tietoja tarjotaksemme tietoa tuotteistamme ja palveluistamme, mikä saattaa sisältää markkinointimateriaalia ja -sähköposteja. Jos et halua vastaanottaa näitä, kerro siitä valintaruutujen avulla antaessasi meille tietojasi. Tietosi käsitellään reilusti ja lakiperusteisten oikeuksiesi mukaisesti. Kun olemme saaneet tietosi, vahvistamme käyttävämme tiukkoja turvatoimia, jotta voisimme estää tietojen luvattoman käytön.

  9. Linkit muille verkkosivuille
  10. Verkkosivuillamme voi olla linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivuille, ja jos päätät seurata näitä linkkejä, The Change Group Helsinki Oy ei ole vastuussa niiden verkkosivujen yksityisyyskäytännöistä eikä sisällöstä. Niillä on omat yksityisyyskäytäntönsä, mukaan lukien evästeet, ja kehotamme lukemaan ne.

  11. Henkilötietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille
  12. Käytämme valikoituja kolmansien osapuolten sovelluspalveluiden tarjoajia suorittaaksemme tiettyjä jäljitystoimintoja. Siten saatamme luovuttaa henkilötietojasi kolmansille osapuolille kuten:

    1. Maksuyhdyskäytävämme palveluntarjoaja.
    2. Luottotarkistus- ja petoksenehkäisyorganisaatiot, joita käytämme palveluiden toimittamiseen
    3. Poliisi-, sääntely- ja hallintaviranomaiset, jotka tutkivat laitonta toimintaa. Henkilötietoja luovutetaan pyydettäessä vain toiminnastasi tätä palvelua käyttäessäsi tai muutoin jos laki niin velvoittaa.

    Käytämme ja säilytämme henkilötietojasi ainoastaan sisäisesti emmekä luovuta tietojasi kolmansille osapuolille, paitsi liiketoimintamme seuraajille, toimittajille jotka käsittelevät tietoja puolestamme sekä yhtiöille The Change Group International Plc -yhtymän sisällä.

  13. Tietojen tarkastelu
  14. Henkilötietolain nojalla sinulla on oikeus tarkistaa sinua koskevat tiedot. Voit käyttää tätä oikeutta lain mukaisesti. Tarkastelupyyntöön voidaan soveltaa 10,00 € maksua, joka kattaa kulumme, jotka syntyvät sinua koskevien tietojen antamisesta.

  15. Yksityisyyskäytännön muutokset
  16. Tätä yksityisyyskäytäntöä voidaan muuttaa ajoittain, joten kannattaa tarkistaa se joka kerta kun syötät henkilötietoja verkkosivuillemme. Tuoreimman tarkistuksen päivämäärä näkyy tällä sivulla.

  17. Ota yhteyttä yksityisyydensuojakäytännöistä
  18. Jos sinulla on kysyttävää tai kommentoitavaa yksityisyydensuojasta, ota yhteyttä:

    Tietosuojavirkailija
    The Change Group Helsinki Oy
    Pohjoisesplanadi 21,
    00100 Helsinki