Ändra språk:  Suomeksi | På svenska | English
Ändra land:  
Löfte till kunderna

ChangeGroup – är ett valutaväxlingsföretag grundat år 1992, som vunnit flera olika priser. Vi betjänar årligen mer än tre miljoner kunder i våra 120 affärer i Europa, Förenta staterna och Australasien. För oss är det en hederssak att överskrida dina förväntningar genom att erbjuda fantastiska erfarenheter alltid då du handlar hos oss. Vårt löfte till kunderna är denna höga servicenivå som du kan förvänta dig hos oss. Det är ChangeGroups löfte till dig.Tillförlitlig

Du är alltid välkommen till våra affärer runtom i världen. Vi lyssnar på dig och diskutera de tillgängliga alternativen. Vi följer alltid alla bestämmelser gällande presentering av priser, identitetskontroller och skydd av dina pengar. Vi ger aldrig dina uppgifter till en köpman av tredje part. Vi justerar våra priser enligt var och när du vill bli betjänad så att vi kan överföra vår kostnadsbesparingar till dig - till exempel när du beställer på webben.Praktisk

ChangeGroups webbtjänst är tillgänglig dygnet runt. För spara din tid har vi affärer på flera av världens bästa shoppingstråk samt många flygplatser. Vi strävar efter att förkorta köerna vid våra diskar genom att höja personalantalet under rusningstid. Öppetthållningstiderna på kvällar och helger har förlängts så att vi kan betjäna dig allt bättre, och för att du ska kunna nå oss precis då du behöver. Vi svarar också alltid i telefon inom tre signaler.Engagerad

Du kan lita på att du alltid är välkommen, och vi fokuserar på att erbjuda hjälp till just dig och din familj i vårt globala nätverk. Vi kan överföra pengar till mer än 120 länder, och vi handlar med mer än 100 olika valutor. Redan miljontals kunder runt om i världen har valt ChangeGroup, men vi tar fortsättningsvis gärna emot respons för att kontinuerligt kunna förbättra vår service. För oss är det viktigt att du får en oklanderlig köperfarenhet, och vi förbinder oss vid att lösa alla problem snabbt och rättvist. Berätta för oss om vi kan stå till hjälp.Omsorgsfull

ChangeGroup är en del av samhället och en arbetsgivare som förespråkar jämställda möjligheter. Med ditt stöd kan vi donera 3 % av vår vinst till välgörenhet så som medicinsk forskning och barns utbildning i utvecklingsländerna. Vi investerar i renovering av gamla fastigheter och hjälper i att utveckla den lokala miljön. Vi möjliggör verksamheten för lokala företag i samarbete med människor och företag runtom i världen och hjälper på så sätt samhället att bli förmögnare och skapa arbetsplatser. Vårt globala nätverk av affärer hjälper dig och din familj exempelvis vid brådskande pengaöverföringar.Innovativ

Vi strävar ständigt efter att utveckla nya produkter och tjänster, att expandera vår verksamhet till nya platser och att förbättra den service vi erbjuder dig. Vi använder avancerad teknik och nya lösningar för att du skall vara trygg både på webben och i våra affärer. Vi vill erbjuda information, erbjudanden och förmåner som är riktade till just dig. Tack vare vår prisbelönta utbildning har vår personal i hela världen kompetens i toppklass för att de ska kunna betjäna dig allt bättre.Användarvillkoren ©2011 tillämpas på tjänsten
ChangeGroup Travel Money Online Login
Inloggning | Registrering
Close - ChangeGroup Travel Money Online Login
Ange din e-postadress:
E-postadress: 

Har du redan ett konto hos oss?
Jo, mitt lösenord är: Nej, jag vill registrera mig:
Valet av valutaväxlare för miljoner
Resevaluta - Säkerhet
Säkerhet
Close - Resevaluta - Säkerhet

Vi förstår att det kan kännas misstänksamt att handla på webben, men vi kan försäkra dig om att det är fullständigt tryggt. Vårt företag är en känd aktör inom valutaväxling med över tjugo års erfarenhet.

ChangeGroup är ett av världens ledande valutaväxlingsföretag och vi har affärer i 10 länder och 22 städer runtom Europa, Nordamerika och Sydost-Asien.

Tullen och polisen övervakar och reglerar vår verksamhet. Tullen och polisen har sträng praxis och rutiner, och vi har förbundit oss vid att förhindra penningtvätt och finansiering av terrorism.

Då pengarna du skickat har blivit klarerade behandlar vi din order och du kan hämta den på den affär du angett.

Vi har förbundit oss vid att skydda alla våra kunders integritet och vi har investerat kraftigt i databehandlingens säkerhet och ledande teknologi för att du tryggt ska kunna handla på webben på adressen www.changegroup.fi

Din order görs via en säker anslutning och alla dina personuppgifter krypteras och skyddas ständigt.


Valet av valutaväxlare för miljoner
Travel Money Online - Free Home Delivery
Försändelse
Close - Travel Money Online - Free Home Delivery
Information om beställningens leverans
Valutabeställningarna skickas som assurerad försändelse och anländer till ditt närmaste postkontor, som bestäms enligt ditt postnummer. Vi strävar efter att skicka beställningarna senast följande vardag efter att beställningen gjorts. Postis beräknade leveranstid för brevförsändelser är 1-3 vardagar. Vi tar inte ansvar för Postis levereranstider.
Du får ett meddelande till din epost när din beställning har förts till Posti för leverans. Då försändelsen anlänt till ditt närmaste postkontor, får du en ankomstavi via SMS till telefonnumret som du meddelat då du gjort din beställning.
För att avhämta din beställning behöver du ett identifikationsbevis försett med fotografi och Postis ankomstavi. Försöndelserna förvaras hos Posti i 14 dagar.
Nedan ser du våra leveransalternativ:

Försändelse
12,90 €
Posti levererar din beställning som assurerad försändelse till ditt närmaste postkontor, som bestäms enligt ditt postnummer. Vi strävar efter att skicka beställningarna senast följande vardag efter att beställningen gjorts. Postis beräknade leveranstid för brevförsändelser är 1-3 vardagar.

ELLER


Avhämtning från vårt växelkontor

Du kan avhämta din valuta utan extra kostnader från vilket kontor i vilken stad eller flygfält som helst, varav vissa är sent öppna.


Valet av valutaväxlare för miljoner
Resevaluta - Valutakursvakt
Valutakursvakt
Close - Resevaluta - Valutakursvakt
Med hjälp av vår avgiftsfria valutakursvakt får du meddelande om när valutakursen är lämplig för dig. Du kan vänta i lugn och ro och vi meddelar dig när valutan du önskat är tillgänglig.

Den här tjänsten är möjlig för online valutabeställningar. * Alla stjärnförsedda fält är obligatoriska.* Titel
* Förnamn

* Efternamn


* E-postadress
* Välj minst en valuta och skriv in ditt mål för valutakursen i det motsvarande fältet.1.
Valuta

Önskad valutakurs2.
Valuta

Önskad valutakurs3.
Valuta

Önskad valutakurs

Sänd

Genom att klicka ‘Skicka’ godkänner du våra villkor.
Valet av valutaväxlare för miljoner
Resevaluta - Valutakursvakt
Valutakursvakt
Close - Resevaluta - Valutakursvakt

Tack


Du har tagit i bruk vår populära valutakursvakt.

Vi meddelar dig per e-post då valutan du valt uppnår den kurs du önskat och vi hjälper dig gärna vid behov.
Valet av valutaväxlare för miljoner

Försändelse
Låt oss hålla koll på kursen för dej
Dina rättigheter &
våra skyldigheter
Din beställning
Vi tar
säkerheten på allvar
Your card security code is a three or four digit number. For most cards including Visa and MasterCard, the code is made up of the last three digits printed on the signature strip on the back of the Card.
For American Express, the code is comprised of four digits which can be found on the front, above the main card number. Please do not use the three digit number on the back.
Enter postcode and click Find Address to populate the address fields.
Skriv in ditt telefonnummer utan mellanslag.
Please enter your fax number numerically with no spaces.
Som en Finnair Plus medlem kan du tjäna poäng då du beställer valuta online.
Då du växlar valuta tjänar du poäng enligt följande:
300 € – 500 € = 200 poäng
501 € – 1000 € = 500 poäng
1001 € – 3500 € = 1000 poäng